Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Hyllning till diktaren vid Djävulsån


Sex år tog det att inte längre vilja

Ditt tungsinne anas, du delade inte din glöd, ofta
Var vinet ditt stöd eller mörkret eller kärleken
Den friska och den muterade var nog ditt liv
När den senare avled ville du inte mer leva




Fri vers av Horace
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-13 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace