Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Hyllning till diktaren vid Djävulsån


Varats olidliga tyngd gav vi till ironiker att skämta om

Är jag för skoningslös mot dig i min hyllning
När jag frågar: hur kunde du, kritiserar jag
Orättmätigt hyllar jag dig på detta vis, vet
Att jag hade kunnat vara du, föraktat mig




Fri vers av Horace
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-11-13 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace