Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft syns inte

 

Tänkte skriva om en sak

 

Men den blev för löjlig

 

Innan den ens landade

på bokstäverna




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-13 07:32



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Kan vara så ibland.
Mycket bra text!
(Hm, märkliga kommentarer vissa skrivit.)
2021-12-06

  Foohexa
Sade dom två gubbigaste gubbjävlarna i gubbhistorien
2021-11-13

  Larz Gustafsson VIP
Förutsatt att man finner sig i att bli nagelfaren vad man än skriver.
2021-11-13

  Gunnar Hilén VIP
Du ska icke blygas inför poeter. Denna sida är så nära friheten man kan komma.
2021-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP