Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leverans

Nya, nästan döda kroppar
levereras till företaget
komplett med möbler,
kläder och anhöriga
med vilsna frågor
om liv och död
som proffsigt besvaras
innan vi serverar kaffe
och springer vidare




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 170 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-11-13 11:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
På pricken
2021-11-14

  Monica Lindgren
Kul! Speglar vår ytliga attityd!
2021-11-13

    Sefarge VIP
Mycket knivskarpt
Skrivet!:jaa för att
Sedan vinsten ska
hamna så snabbt
som möjligt till
skattefria Jungfru
-öar?

2021-11-13

  Katinka VIP
Oj vilken fullträff och beskrivning av äldrevården.
2021-11-13

    ej medlem längre
Målande och träffsäkert!
2021-11-13

  Emanuel Sigridsson VIP
En mycket formstark text, och i en tillbakablick på dina texter, så återkommer den precisionen.

I övrigt har Du en imponerande förmåga att läsa av betydelser, innan Du formar texten, vilket gör att Du arbetar mycket träffsäkert med textens inre logik.
2021-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta