Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen för hälsan!

När glädjen inte räcker till

är det ganska tufft hos mig

då är kolinhalatorn en tröst

kampen för välmående

tar all min tid.....

Värst är svagheten och min

andning...

Men då har jag internet

och poeter.se som är

min stora tröst!

Å förstås kylan  i höst!




Fri vers av Niliboy
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-13 12:08



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
För mig är en het bastu min
universalmedicin, lite tvärtom alltså.
2021-11-25

  Eva Langrath VIP
Fint att poesin hjälper.
2021-11-15

  Marita Ohlquist VIP
När det känns tungt är det befriande att hitta tröst och glädje som gör att det känns lättare.
2021-11-15

  Bibbi VIP
"Genom stillhet och förtröstan varden I starka." Jesaja 30:15
2021-11-14

  Solstrale VIP
Ja tänk vad sval havsluft eller sjöluft kan hjälpa nör andningen känns tung, lider själv av astma och lätt kol och förstår jag precis... Bra att alla som vill skriva kan mötas så här i andan om tangera gemensamma tankar, och filosofiska ämnen i poesins landskap! Tack för du delar det ger röst åt modstulna!
2021-11-13

  Kajan VIP
Det gäller att finna vägar framåt, bra att poesi hjälper.
2021-11-13

  Sparvögat VIP
Det är svårt när orken tryter och hälsan vacklar men så roligt att du kan finna glädjen här…
Jag önskar dig god bättring!
2021-11-13

  Fjellhuldra VIP
Fint de finns bra medisiner
När svagheten är där.
Viktigt ta vara på hälsan
som är så viktigt.
Om denna dag är tung
Så blir nästa dag ljus och bättre
Riktig god bättring.


2021-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy