Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tjej som gör mig glad och inspirerar till att skriva, tack för att du finns


thessy - min vän

Jag såg dig i mörkret likt ett ljus

i en glänta som var uppslukad av

natten omkring sig.

Men du bär på så mycket ljus

i ditt inre som bara vill explodera ut

så din godhet tränger undan det.

Ljuset ifrån dig räcker mer än bara

till gläntan, när det väl kommer ut

dränker du hela skogen

likt ett ljusfenomen i cosmos

en super Nova 

 

Även du har klarat av en del tuffa

strappatser och prövningar

i detta vi kallar livet

men allt kan besegras 

och det goda och kärleken 

vinner oftast.

 

Jag är rik som har dig som vän thessy

kramar om..

Lasseman




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-13 13:35



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En fin homage till din vän!
2021-11-25

  aol
Verkligen så mycket hjärta och känsla för din vän, kram
2021-11-13

  ULJO
Fin hyllning till en vän
2021-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP