Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pepp

Du pepprar mig
med floskler som
inte piggar upp mig

men jag anar kornet
av sanning trots min
sviktande sjukdomsinsikt

Varje dag jag lever
är en seger, en nyputsad
möjlighet, som inbjuder

till aktivt deltagande
eller passiv aggression,
man får välja sin reaktion




Fri vers av Elin Holmsten
Läst 190 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-11-13 14:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra delat!
2021-11-25

  Eva Langrath VIP
Välskriven dikt ser framför mig diktjaget diskutera med sin egen självinsikt.
2021-11-14

  Monica Lindgren
Väldigt bra dikt, tycker jag, med tänkvärt innehåll! Det finns mycket gott hopp för detta diktjag, som trots sin sjukdom har en sådan självinsikt! Formellt också bra och de rim som finns är helt naturliga.
2021-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten