Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Är Lördag


Det är lördag och jag borde kanske städa.

Tvätta bör jag, ser tvätthögen på håll.

Kräver krafttag som aldrig tycks inträda.

Inget gör jag, har tappat all kontroll.

Ett obehag, blott av att se min strykbräda.

Den får avslag, har spelat ut sin roll.

Väntar gör jag på att köksdelen beträda.

Lägga beslag på spisen med järnkoll.

Det är lördag, min kropp har gått i träda.

Känner pulsslag, livet är än i behåll!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-13 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP