Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får inte sina

 

Består av din närvaro

dina känslor driver

mina steg.

 

För dig

av dig

tänker ständigt

du får inte sina.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-13 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP