Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen

första dörren från vänster 

på första våningen 

fönster 

 

volvo s70

kör mig hem

inte första gången 

 

 

 

men aldrig igen 

 




Fri vers av skamfilad
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-13 22:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
en hel berättelse i få rader, gott där
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

skamfilad