Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från jord till spor, till jordens intelligentaste skapelse


Röksvampens hemlighet



han dog, inlåst på ett laboratorium
-men först efter sjuttiosex år bältad
ner på en brits i ett rum utan utsikt

helt utan ventilation, sånär som på
syre sippande upp ur ett hål i golvet



Kvarlevorna undersöktes minutiöst

när röntgenbilderna av hans skalle
lades på bordet slocknade allt ljus,
tystnaden kvävde bokstavligen allt

-Röksvampens inre återgav så exakt
universums kaos att bara den visste
hur







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-14 00:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Allt går att dölja i rökridåer
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP