Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


doftspår


Vittring


Ängen där vi lekte
och hässjorna vi kröp i
är borta sedan länge
blott doften dröjer kvar

när blommans doft jag sökte
den lät sig inte fångas
nån öppnade ett fönster
en vacker sommardag

ängen hässjan doften
en verklighet som rådde
nu hösten sopat spåren
i vittringen står jag







Bunden vers (Annat versmått) av stormengudrun VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-14 11:54



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fantastisk text, fantastisk bild!
2021-11-19

  cilax VIP
fin
2021-11-19

  Solstrale VIP
Vacker prospoesi med naturromantisk spegling från barndoms dagar!
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP