Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite smajs om lajfvet


Världen knakar i fogarna

Världsrymden är ett fängelse
strax utanför universum vakar Gud
Vem vill inte ut
bli fri
tänk att Fucked For Life hade rätt
Men många fria sitter i fängelse
och många i fängelse är i sanning fria
som Charta 77 sjöng
Nu tar verkligheten snart slut
vem längtar inte ut
och idioterna som sabbat allt
får sina straff
va bra
Nu beger vi oss (ut)




Fri vers av Trädskugga
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-14 09:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Di Leva sjöng att det finns de som flyger fria i sin bur.

Charta minns jag. Och TST. Samt ett märkligt band som hette Bizex-B.

It takes one to know one, Snake Boy.
2021-11-14

  Kungskobran VIP
Världen är full av idioter
2021-11-14

  Ulf Lundin VIP
Wow, du diktar på ett sätt som tilltalar mig. Somliga här ser dig som uppgiven, men det tror inte jag. Du sträcker dig mot något bättre. Upptäckte dig just och ser fram mot att läsa mer!
Hej från Örebro!
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Trädskugga
Trädskugga