Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strategier vid löpning


Löpning

Försprång vill jag ha
även om jag inte är känd för att vara snabb
bemöda dig du kanske blir tvåa




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-11-14 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP