Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsnäringen


våran totala trogenhet du äger
våran sensualitet är din
våra sinnen tänker Dig

din njutning är himmelsfri
molnens eufori

man är Dig besmält























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-14 13:58



Bookmark and Share


  miramin
Gillar verkligen
2021-11-16

  Sparvögat VIP
När friheten vilar nära…
2021-11-14

  AiA Maria den fria

Kraftfull
energi

Tack!
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP