Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara en människa

 

Du lägger all skuld på mig

fast det var du som gömde dig

jag är bara en människa

jag kan inte laga dig

det funkar inte på det sättet.

 

Du har problem med ditt inre

du har problem med demoner

du tror jag kan reparera det

jag kan inte läka själar

ingen människa klarar det.

 

Skyll inte på mig

trots allt

gjorde jag mitt bästa

fick inte ens ett

tack, det var snällt.

 

Fråga inte efter min åsikt

fråga inte efter min hjälp

om du inte kan ta emot det

om du istället ska

ställa till med en scen.

 

Jag är ingen superhjälte

jag är ingen profet

jag är verkligen ingen Gud

om du vill läka

får du vända dig till det högre

jag är bara en enkel människa.

 

 Du kan inte förvänta dig

att jag ska rensa ditt förflutna

som tär på dig idag

det är inte mitt jobb.

 

Jag kan inte döda demoner

som plågar ditt sinne och inre

du tror jag kan läka dig

du blir arg när det inte blir

som du vill.

Jag är bara en människa

lägg inte skulden på mig.

 

 

 

 

Copyright: Arnela Arre Kurbegovic

(2021 - 11 - 14)

 

 




Fri vers (Fri form) av Arnela
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-14 16:03



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Du är en stark person, som vågar och klarar av att sätta ned foten och inte bli hunsad med.
2021-11-15

  Solstrale VIP
En viktig dikt med sikt på det av vikt! Bra nedsatt fot! Speglad kärlek solidaritet har man inget emot, men sådant här är förkastligt däremot, att skylla sina egna tillkortakommanden på rådgivaren!
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela