Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta är alltid helt

 

Mitt hjärta är alltid helt

innan, under och efter dig

det krävs mer än din idioti

för att få den ur balans.

 

Min själ är alltid i glans

innan, under och efter dig

det krävs mer än din egoism

för att få den att mörkna.

 

Jag är glad att du inte längre är i mitt liv

kom aldrig tillbaka

jag förtjänar mycket bättre

än en person med mycket ilska.

 

Jag är glad att du inte längre är i mitt liv

kom aldrig tillbaka

jag är värd mycket mer

än en person som icke kan stötta.

 

Sedan en lång tid sedan har jag svurit på

att döden är det enda som kan krossa mig.

 

 

 

 

Copyright: Arnela Arre Kurbegovic

(2021 - 11 - 14)




Fri vers (Fri form) av Arnela
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-14 22:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Starkt och väl diktat! Och framför allt helt rätt. Ingen ska få krossa en.
2021-11-15

  Solstrale VIP
Wow! Starkt statement! Bra!
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela