Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pojken, fyra år, har tydligen dött. Flickan, sju år, är livshotande skadad


ÄNGLABARN - tanka

Knivskurna av far

kastade genom fönstret

grymheten total

inombords ylar gråten

hatets brinnande låga




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-11-15 17:33



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, vi är för liberala så de vågar!
2021-11-16

  Susen VIP
Finner inga ord! Hur kan detta hända? Varför?
Så fruktansvärt
2021-11-16

  Feliaxel VIP
Otäcka saker händer när hatet får råda
2021-11-16

  ULJO
När ska detta meningslösa våld sluta????
2021-11-16

  Kajan VIP
Helt obegripligt hemskt.
2021-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Det är fruktansvärt tragiskt, hoppas att det inte finns någon orosanmälan som lämnats utan åtgärd.
2021-11-15

  AiA Maria den fria


Ogripbar tragedi

Reflekterar över om ingen
uppfattat detta mörker
långt före detta ofattbara

Tack!
2021-11-15

  Solstrale VIP
Farligt far for med ansvar och sina barn skar det i hjärteroten illa tar!
2021-11-15

  Öknens Ros VIP
Smärtsam att läsa, alltid när barn far illa.
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP