Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Dagen gryr vare sig vi vill eller ej. 

Vi dras framåt i tiden och vi Åldras med den. 

Vem är ung? Frågar jag mig när man Åldras ofrivilligt för att naturen är sådan.

Och om vi inte vill Åldras är alternativet inte valbart. Eller i alla fall inte något att föredra.

Men räds ej att Åldras, tiden går och vi med den.

Och den för oss framåt mot nya äventyr.

Andas den nya luften, njut av din nya kunskap och använd tiden vist. 




Övriga genrer av Pauline Pousár
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-15 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár