Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Berättigad fråga ...


Vilka får!

vilka får leda världen?




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-15 14:12



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Tro och hopp

lammen bryter tystnaden

Tack!
2021-11-18

    Sefarge VIP
Jaa det får väl pöbeln
ändå tacka någon slags
Bagge för världsledarskapet?
;)
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP