Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

En dag så är det inte mer. Det är själva målet eller, om ni så vill, syftet med allt.
En dag ska vi inte vara.

Dagen innan jag blev till så var jag inte.
Dagen efter jag är till tänker jag mig så.

En dag så är det inte mer. Det är därför jag lever alla dagar fram tills dess.
Varje sekund av lycka, varje misslyckande, varje andetag. Varenda rynka ska värkas fram.
En dag ska vi inte vara.




Övriga genrer av magnus lorentzson
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-15 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnus lorentzson