Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnornas liv

Ack, ja...kvinnorna... Dom fick sälja sina kroppar för att få mat,

dom fick arbeta å slava vid symaskiner

dom blev stenade till döds om dom varit otrogna i Afganistan.

Dom blev tagna sexuellt av bonden, när dom tjänade som pigor.

Vågade inte säga nej, då kunde dom mista jobbet på gården.

Vad dessa kvinnor har lidit!

Jag har det strålande gott jämfört med dem!

Jag kan vara lycklig över det goda liv jag har.

Och bättre ska det bli...!

Ville bara säga detta.




Prosa av bohemen VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2021-11-15 15:11



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, utvecklingen har helt klart gått framåt. Me-too behövdes. Men vi har en bra bit kvar!
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP