Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suicid

Vem är du?
Herre eller fru,
som får denna fråga nu?
Om du går bredvid,
en individ med siktet ställt på suicid
Törs du då fråga: Är ditt liv en plåga?
Kanske har du då satt stopp
för att denna kropp, tar ett sista kliv
och förspiller ett liv.
för nog är väl suicid, ett slöseri med liv
och till sist, visst:
nog är en den sucicidale
en fullblodsegoist,
utan någon empati,
för dem som ensamma ska bli.
Och alla efterlevande, som går genom livet trevande.
efter svar, som ingen har
Tänk om alla uti alla länder
kunde ta varandras händer och ingjuta lite hopp, så vi slipper hitta en
livlös kropp




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-15 17:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
1168 förra året, en förskräckande siffra 2/3 var män.

2021-11-16

  Solstrale VIP
Kanske inte egoist den är som tror den i andras liv de tär, så de sig i döden klär, så därför såhär jag tor det är. När jag hamnade akut i sådant tänk var det andras egoism som satt mig på utvisad bänk, om då någon på mig tänkt hade den stunden det mig modet skänkt, att tänka om, känna mig räddad. Så vi ska prata både i akut och införebyggande med dem omkring för att förhindra självmord på vår jord!

Du lyfter tankarna och det är beundransvärt! Du väcker stor beundran från mig!
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP