Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BamBamBam.

Bam
Bam
Bam

Mot fönstret.

Bam
Bam
Bam

Mot staden.

Alla kan se mig
Alla kan se
min dildo
in och ut
ur mig.




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-15 20:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Voi là là!

Lyckos dem!!!!
2021-11-20

  Emanuel Sigridsson VIP
Jag förstår den som höjer på ögonbrynen när jag anser att det här är en mycket intressant text. Varför är den intressant? Den är samtida. Ännu ett steg i erotikens textområde 2021. Det betyder inte att andra inte gör detsamma. Men det förändrar inget.

Jag utgår från en textteori där allt är text. Och ser därmed bilden (åtminstone fanns den där när jag läste) som text. En bild som föreställer bikt. Och då blir Foucaults teori om bikten som en hörnsten för sexuella utsvävningar en närgången granne till BamBamBam.

Huvuddelen av texten tycks mig som om dadaism har hakat upp sig runt lust. En god bild av vår moderna tid. Och detta faktum i min läsning gjuter in sig texten som sådan, samtidigt som perspektivet akutrealiseras i kontaktytan. Vad är det som händer? För ett antal år sedan hade vi i Sverige en kvinnlig porrfilms regissör som lät stundom de agerande vara i den andres blick. Det ansågs skapa en mjukare stämning. Och vad sker här? Textdelarna är vända mot varandra.

En tid har alltså skrivit in sig, och mycket konsekvent gjort, något som alltid är Sofiisensa signum.
2021-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa