Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får AF verkligen använda arbetsmarknadsåtgärder för att övervaka enskilda personer, det har jag bett JO att ta reda på.


Operation Övervakning


Du är inte snabb som andra
så du saknar arbete
så du måste övervakas
för att få en diagnos

Något måste vara fel
med dig, just dig och ingen annan
Hjärnan är ack så komplex
och något har gått sönder

jajamen, men vad, det vet vi inte
och du klagar alltför högt
och mage har du att till JO
skriva om vårt vackra nit

Du skall hålla käften bara
annars hittar vi din sjukdom
Ledig jul, det kan du glömma
hahahahahahaha!



8/11 2021




Bunden vers (Annat versmått) av Lena Söderkvist VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-15 21:47



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
vissa institutioner kom till som ett samhällets skyddsnät.... inte för att den som blev sjuk eller arbetslös skulle bli bannad och förödmjukad - och överbakad och misstänkliggjord.
Synd och skam.
2021-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP