Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi får mogna hela livet ...


En förändring är möjlig

Den tynande vekens lag
en sång under valvens tyngd
en förändring är möjlig
ekar vid randen av suckar

Blåser i slaka segel
en ande från ökenhöjd
en förändring är möjlig
dagarnas luft är tilliten

Den tid du väntat dagas
kasta dig ut med friden
en förändring är möjlig
din tid är nu du har ordet




Bunden vers av Ulf Lundin VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-11-16 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP