Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

note to self

saker att inte ta förgivet:

när hösten skiftar till vinter, mörkret faller och du nästan kan ta på stämningen i rummet

lukten av stearinljus

ett alldeles vardagligt men speciellt möte med en främling

alla de minnen du samlat på dig genom livet

lyxen att vara frisk och välfungerande

känslan av att vara utmattad efter en lång dag utomhus

att andas frisk luft

en bra start på dagen after en god natts sömn

en god måltid i sällskap av din familj eller en vän

pirret i magen i början av en förälskelse och känslan när du kommer hem efter den första natten med någon du är förälskad i

att känna dig ren och fräsch

att ha en säng att somna i varje kväll

friheten att yttra och tänka vad du vill

att kunna få hjälp av någon annan

sällskapet av ett husdjur som alltid kan lyssna på eller trösta dig

insikten av att du plötsligt mår bättre än vad du tidigare gjort

känslan av att få vara dig själv efter att en lång tid har saknat eller glömt bort vem du är

insikten om att du fortfarande lever när du lika gärna kunnat vara död




Fri vers av retzzzina VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2021-11-16 11:21



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP

En mycket välformad text och du lyckas så väl med att hålla livets motsatser vitala och tydliga. Det här räcker till en personlig livsfilosofi där alla kan relatera till önskningar och risker. Mycket bra text, skriven med säker hand som sagt.

2021-11-16
  > Nästa text
< Föregående

retzzzina
retzzzina VIP