Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesitivt DNA

"Jag är DNA-poesiti

Vilken blodgrupp tillhör 

Ditt hjärtas melodier? 
AB A O + poesitiva är vi

nog alla poeter här

Du har juicen på papper 
Earl grey med några
droppar mjölk i koppen
och du vänder blicken mot mig
och ler grumligt

Säger allt med putande läppar

och saliv




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-16 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP