Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BROSHOR - tanka

Mörkret sänkte sig

dolde våldet i skuggor

skottlossning hördes

ett liv taget för intet

skitig gloria av makt




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-11-16 18:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Realitet 2021, tror tyvärr det är den nya verkligheten!
2021-11-24

  Feliaxel VIP
Bra beskrivet om dagens problem
2021-11-17

    Lena Staaf VIP
Väldigt väl fångat om makt och rädsla bland de kriminella.
2021-11-17

  Öknens Ros VIP
Den makt de har kommer att fälla dem själva.
2021-11-17

  Niliboy
Måtte de få stopp på skjutningarna, det måste gå!
2021-11-16

  AiA Maria den fria


Griper tag

upplever
en uppmaning

Vakna!


Tack!

<3<3<3
2021-11-16

  ULJO
En vanlig bild i våra storstäder 2021
2021-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP