Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Vardagsmagi


Alla dessa kärleksfulla dagar......

 

 

När du vaknar varje morgon, lycklig och glad inuti din själ
och samtidigt känner Tacksamhet för att du vaknar, och inför dagen som ligger framför dig. Famna då om dagen i Harmoni och Ödmjukhet, innan de Oändliga möjligheterna inför dagen börjar. Och du vaknar som en Välkomnande Portal av Kärlek.

Dagar som dessa kommer alltid att kännas meningfyllda och vara fyllda av underbara äventyr och spännande möten. För hela din varelse är inställd på den positiva energin - och ur den skapas saker som får dig att må Fantastiskt bra. Så bra faktiskt att den negativa energin ingen plats als nästan får plats i ditt liv. 

Bestämmer du dig för att dessa kärleksfulla dagar alltid ska vara dina, så finns det många bra saker att tänka på. Några är dessa aforismer här under, som är Fantastiska att börja dagen med. Man riktigt känner hur dessa positiva tankar tar tag i och ruskar om i en samtidigt som de fyller en med både espri och eufori och lyfter upp både livsglädjen och livslusten till en helt annan mental nivå, än där man varinnan. 

Låt dessa underbara känslor följa med dig under hela dagen genom att lite då och då tänka på affirmationerna, mumla de tyst för dg själv och när du får möjighet säga de högt (helst framför en spegel så att du inser att det är dig du säger de till. Skriv de på postit-lappar och sätt upp lite var stans där du vet att du kommer att se dem ofta och kan läsa de - om och om igen. När du kan så ropa ut de i världen, i universum, dansa till musik som du älskar och sjung den positiva orden. Och lägg till fler och fler efter hand som de dyker upp. Gör varenda affirmation till dina egna. Och skapa en Lycklig och Fri själ av dig själv. Du är den ende som kan göra det.....

 

 

1  JAG Tror på MIG!

2  JAG Tar väl hand om MIG!

3  JAG Tycker om MIG! Alternativt: JAG Älskar MIG!

4  JAG Ser oändliga möjligheter framför MIG!

5  Mitt Bästa Projekt Är - JAG!

6  Min Bästa Tid Är NU!

 

Ljus och Kärlek och evig Lycka

 

/ Evelyn
Övriga genrer (Kåseri) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-16 18:43Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP