Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagsmagi 12


Alla dessa kärleksfulla dagar......

 

 

När jag vaknar på morgon, lycklig och glad både i kropp och själ och samtidigt känner Tacksamhet för att vakna inför dagen som ligger framför mig, famnar jag om den med både Harmoni och Ödmjukhet, innan de Oändliga möjligheterna inför dagen ens har börjat. Dessa mornar  vaknar jag som en Välkomnande Portal av Glädje och Kärlek.

Dagar som dessa kommer alltid att kännas meningfyllda och vara fyllda av underbara äventyr och spännande möten. För hela min varelse är inställd på den positiva energin - och ur den skapas saker som får mig att må Fantastiskt bra. Så bra faktiskt att den negativa energin nästan inte får plats alls i mitt liv. 

Bestämmer vi oss för att dessa kärleksfulla dagar alltid ska vara våra, så finns det många bra saker att tänka på. Några är aforismerna här under, som är Fantastiska att börja dagen med. Det riktigt känns hur dessa positiva tankar tar tag i och ruskar om en, samtidigt som de fyller oss med både espri och eufori som lyfter upp livsglädjen och livslusten till en helt annan mental nivå, än de var innan. 

Låter vi så dessa underbara känslor följa med oss under hela dagen genom att lite då och då tänka på afirmationerna, mumla de tyst för dig själv och när vi får möjighet säga de högt (helst framför en spegel så att du inser att det är dig du säger de till.)
Ett annat bra tips är att skriva de på postit-lappar och sätt upp lite var stans där vi vet att vi kommer att se dem ofta och kan läsa de - om och om igen. Ett annat bra tips är att ropa ut de i världen, till universum, dansa de till musik som du älskar och sjunga de positiva orden.

Och lägg till fler och fler efter hand som de dyker upp. Gör varenda afirmation till dina egna. Och skapa en Lycklig och Fri själ av dig själv. Och ett riktigt Gott liv.
Du är den ende som kan göra det.....

 

 

1  JAG Tror på MIG!

2  JAG Tar väl hand om MIG!

3  JAG Tycker om MIG! Alternativt: JAG Älskar MIG!

4  JAG Ser oändliga möjligheter framför MIG!

5  Mitt Bästa Projekt Är - JAG!

6  Min Bästa Tid Är NU!

 7 JAG Ger mig själv Evigt Ljus, Evig Kärlek och Evig Lycka!

 

 

EvelynFalkMöller

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 713 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-16 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP