Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll hjärtat

Lindra trösta

Svårt finna ro

Ta då hjärtat

Fyll på det vackraste

Du har kärleken

Trofastheten lycka

Allt får plats i hjärtat

Lägg i varma känslor

Ett pussel av framtidstro

Låt bevara väl

Ta fram när det är mörkast

Allt som bor så djupt

Ge till någon

Mer behövande




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-16 19:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2021-11-18

  Niliboy
Ja omtanken å kärleken till nästan står inte högt i kurs!
2021-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP