Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När våld blir rosor..

När sanningen om våldet
ska passera en klinik
med plastikkirurgi
och arbetet på golvet
förvandlas till en
regnig vårdag
när det så uppenbart
var vinter och snöstorm,
är jag redo att gå.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-11-17 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP