Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OCH SKRATTET!

 

 

 

det glada, fria

det såsom avdött

saknade

 

 

levde!

 

 

plötsligt
- ohinderligt -

sköt det upp

ur mörkrets ingenstans

slog i taket - klong! -

med ett jättelikt glädjesprak

bellissima, vilken vy!

 

 

klingande

nyår i själen

 

 

2021-11-17 10:42

 

 




Fri vers av Minkki VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2021-11-17 09:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var en härlig livsglädje Du visar upp, Minkki!
2022-07-10

  Monica Lindgren
Fantastiskt! Och vilket foto!
2022-03-21

    Lars Gullberg
Förlåt min slarviga felstavning??
2022-03-15

    Lars Gullberg
Ja, du kan verkligen skriva så man blir då där härligt hänförd. Hoppas att allt är väl med dej i österlandet. Ja det är oroliga tider. Så hemskt allt blivit med Ukraina. Man sörjer så och skräms av detta dasansfulla
2022-03-15

  Solstrale VIP
Magnifikt tecknat i ord!
2021-12-29

  Jan Widströmer VIP
Vi är mer överraskande vulkaniska än vi tror. Så blir allt nytt...
2021-11-22

  Eva Langrath VIP
Fin gestaltning av en omstart och nyorientering.
2021-11-17

  Horace
Underbart befriande nystart

2021-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP