Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen

Jag minns inga av våra bråk längre
Obetydliga saker

Jag drömde om min sorg
Den där sorgen du gav mig precis när du lämnat mig, du vet
Jag har begravt den nu
Men när den levde
Var den en ihålig längtan

Det var ett regnigt landskap
Leriga öppna ytor
Med grästuvor och stängsel
Skogspromenader med nakna grenar
Jag ville att du skulle säga att det bara fanns jag
Men så fanns ju hon




Fri vers (Fri form) av Julia Sixten
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-17 10:07



Bookmark and Share


  spitfire
Den där sorgen känner man ju igen, fint beskrivet
2021-11-18

  Kajan VIP
Ett begravt sorgens landskap att bära med sig, tänker jag; förhoppningsvis kan något växa ovanför.
2021-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten