Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kniv på Alcatraz?


Vid inpasseringen
på vaccinationscentralen Alcatraz
i Luleå idag, 17 november,
hajade kvinnan i grinden till
och lät blicken fall ner över min höft:

”Du har ingen kniv eller nåt, va?”

Min MC-klubbsapparition
hade tydligen oroat henne:

Långt hår, svart beanie, vinröd buff,
flätat skägg,
gammal tjock, grön Haglöfströja,
svarta jeans med uppnötta hål
och kraftiga fjällkängor av märket Meindl,
plus en typisk ljudkonstnärsaura
och en poets hårda blick

Jag blev lätt road

Undrar just om fler överåriga 3:e sticketbesökare
och säsongsinfluensers
fick samma fråga idag på Alcatraz!

Nåväl, nu har damen naglats i en åtlöjehopning,
och jag fick beskriva mitt respektingivande yttre




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-17 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP