Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snörytmik och tankemusik



På slädfärd med

svajande lyktor

omsvärmad av

barrskogsarmar

lövträdstentakler

glidhävande över

backkrön ut mot

öppenvikt fjärd



Ett nordandrag

smått bitande

jämt pulserande

i takt med

gungande fritt

svängande stjärnsky

till medarnas

snöknyckerytmik



glidtänker så



Vi levande

utmed alla dessa

horisontlängders

vita vidsträckthet

och all vår andning

i blandrikeskog



Vår räddning




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-11-17 17:15



Bookmark and Share


    jesse james
Spännande resa!

2021-11-21

  Solstrale VIP
Ordrikedom, ordkompositioner som lyser likt medar skjutsar på glid i full fart! Spännande läsning tillika kreativ!
2021-11-18

  Koloristen
Fascinerande språk!
2021-11-18

  AiA Maria den fria


Vackra
Helande
Toner

I dina fina fria nyords-vibrationer!

”Glidtänker”
”All vår andning i blandrikeskog”


Skogen är våra lungor!
Här framträder även vikten av mångfald.

Tack!





2021-11-18

  Elinor Sörensson VIP
En fängslande nyordsfärd i vår
fantastiska och kärleksfulla natur.
Med "öppenvikt fjärd" och
"blandrikeskog". Läkande andning.
2021-11-18

  Solweig Jansson VIP
Vilken hisnande färd - full av frisk luft och barrskogsdoft - och kanske lite snöflingor i ansiktet . .
2021-11-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP