Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnminne

Varje stjärna där på himlavalvet 

Bär på minnet av någon vi saknar 

De lyser för oss i den mörka natten

För att skänka lite ljus i allt det svarta

 

Fyller våra drömmar med skimrande kristaller 

Värmer våra hjärtan när det är svårt

 

Så nästa gång du ser upp mot stjärnhimlen 

Tänk då på hur många minnen

Som rymms där uppe i det oändliga 

Kom ihåg att ett minne av någon saknad 

Aldrig är mer än en tanke bort 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-24 06:55



Bookmark and Share


  wiria77
så fina
varma rader

2021-11-24

  Solstrale VIP
Fem stjärnor av fem för denna du får!
2021-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Det är i mörkret som stjärnorna lyser klarast.
2021-11-24

  Lottie Ålhed VIP
”Aldrig mer än en tanke bort” Vackert formulerat. Fin dikt.
2021-11-24

  ULJO
Själarna palats
2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP