Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ocean


Hjärterum


Jag behöver inte
så stort utrymme
för att kunna leva

och trivas

två kvadratmeter
att sova på ungefär
en att äta på

Men i hjärterummet
närmast dig
utvidgas tillvaron

till den vidaste ocean




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-18 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP