Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rå Sorg...

När tankar snurrar och jag känner mig ensam
Då saknar jag dig som mest.
Kan fortfarande vänta på ditt samtal och sms.
Men jag vet att dom aldrig kommer.

Minns dom dagar och kvällar vi satt och bara prata, skratta och hade roligt.
Minnet svider och tårar rinner.

Du va stolt över mig
Det sa du alltid.

Ibland sitter jag och pratar med dig
Låtsas att du är här och håller om mig.

Det värker i hjärtat
Hela själen skriker I sorg.

Vem ska trösta mig nu ?..








Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-17 23:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
gripande samt igenkännande, starkt samt emotionellt
2021-11-28
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin