Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

munvärk inte munväder

Ve o fasa det värker i min mun,
värken gör mig faktiskt stum.
Att tugga med tänder därinne
är som att bita på en hård pinne,
det smärtar ordentligt vill jag påstå,
jag tuggar inte gärna då.
till tandläkare jag nog måste gå,
om jag bättre i munnen ska må.
ja det är väl bäst att ringa då
och en tid för behandling få.




Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-18 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP