Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handla på nätet ...


Passion Home

Ilsket slår jag igen boken.
Poesi kan inte bota min vrede.
Så gement oförskämt
att sända mig papper i stället för lack,
porös spånskiva i stället för ek.
Lurad betalade jag i blindo
för fusk av värsta slag.
Utveckling ropar de trendiga
som vet hur man returnerar fyrtio kilo skräp
och hur man skrämmer tillbaka pengarna till kontot.
Grrrrr …




Prosa av Ulf Lundin VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-18 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP