Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första skriket

Det börjar alltid på samma sätt,
om allting är som det ska.

Människans allra första impuls.

Innan hon ägnat mat och värme,
hud mot hud,
nyttan av att se sig omkring
en enda liten tanke,
känner hon ett tvingande behov att
skrika.
Inte undra på det …




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-18 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP