Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott och ont

”Varför har du nu så svårt
att skilja på gott och ont?
Kanhända för att de är
så förvillande lika?
De goda gärningarna
måste självklart föregås
av konsekvensanalys.”

”Jag följer ju mitt hjärta”
sa han med harm i rösten.

”Men förnuftet, det sunda,
bör du inte koppla bort!
Vådan av en förväxling
är alltför rå och brutal.”




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-18 09:52



Bookmark and Share


  cilax VIP
sant
2021-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP