Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Replikers skifte. - Vad sa han? - Det vill du nog inte veta. - Det håller jag nog inte riktigt med om. Stroboskop är inte precis ett slags skåp. Men där det strålar en sol, kan musik finnas att ta del ur eget som mörker.


Inte alla människor lever samtidigt




1765 om våren var det glada dagar,
även då kunde nog trinda magar,
lova gott om framtid och födslar,
annars numer med hopp en del gödslar,

än är det förtvivlan eller hopp som duggar,
andra mot jul nu grossisthänder gnuggar,
vad som skall räknas som 'första tvivlet',
kan tvistas om vad som blev om skrivet.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2021-12-03 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP