Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försent

Och utanför mitt fönster skiner solen
Som om allt vore bra ja underbart
Men inom mig rider en storm
Grå och mulen med starka vindar
Och det blixtrar till av ilska ibland

För hur vågar du gå
När det är du som gjorde fel
När det är du som borde stanna
När det är du som borde böna och be?

Även om du gjorde allt det
Så har det blivit försent
Och det är jag
Som vänder på klacken
Och går min väg

Vad säger du om det?




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 88 gånger
Publicerad 2021-11-18 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva