Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt samtidigt.


I en vecka har jag varit själv
Ett hotellrum i en stad
Exponerat mig själv genom ett fönster
Stört andra gäster med mina ljud
Men nu vill jag bara ha dig
Medans världen ser på

Se mig
Hör mig
Gör nått

Utforska alla delar av mig
Min själ
Mitt tålamod
Mitt inre
Min undergivenhet
Bryt ner mig
För att jag ska hitta min styrka

Hela jag är öppen för dig
Med mina handleder mot mina anklar
Jag är redo
För smärtan
För din hand
För din tunga
För din arsenal av saker
För känslan när du tränger in i mig
På alla tänkbara sätt

Samtidigt.





Fri vers av Sofiisenasa
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-18 15:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ah, dina texter är alltid så levandesnära gripande belevandes sköna samt eggande

ungefär som när du exponerat dig öppet bakom ett fönster
2021-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa