Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Jag tycker du är Zentastisk"

 

 

"Jag tycker du är Zentastisk"

 

 

Fråga gärna: "Vem tror du att du är?"
- Jantelagen vi kan skaka hand på den
och grovhångla

på en PK-bänk Zen!

 

Puss!

 

;)




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-18 18:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Zensationell
Zentral skrivelse
Som även Zlatan
zkulle smådigga?
;)
2021-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP