Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten lever minnet.

Som en skugga ur det förflutna
En stilla bris i natten
Som en oförklarlig känsla
En saknad utan ord.
Och jag såg dig i dimman
En skepnad i grått
Jag undrar fortfarande
Var vi varit om jag aldrig gått.

Som löven som släpper taget
Varje år, varje höst
Att inte våga leva
Är att hindra lungorna från att få luft.
I sanning kan jag gråta
Förbanna mitt idiotiska sätt
Att straffa sig själv
Är nog inte rätt.

Men om tiden vreds tillbaka
Till dagarna av tyngdlöshet
Då svalorna svärmade tätt
Och du var mitt allt..

Jag saknar det vi var.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-18 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP