Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En egen liten bror


Stod under en fullmåne
med aura i ringar - visste
utan att veta
kände hjärtat vidgas
sände hjärtetecken
till min höggravida dotter
och svärson
andades välkommen
Noam

Min dotter och svärson
klev in på sjukhuset
i tidig gryning - efter 25 minuter
i hängivet födelsearbete
landade gossen, 4,2 kg
i föräldrarnas välkomnande
armar
och vid lunchtid
var de hemma

Freja, 4år
som i dagar, veckor, månader
pussat på sin mammas mage
och viskat om gos och lek
och lockat med en härlig värld
med träd och blommor i många färger
blev väckt och klädd av farbror David
som lät henne veta att snart nog
skulle hon få hem sin mor och far
och en egen lillebror!
<3 <3 <3 <3 <3

<3 <3 <3 <3 <3




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-18 21:21



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fantastiskt! <3
2021-11-25

  Bengt H VIP
Det är nog för att du tänker på dem så mycket som du har den förmågan.
2021-11-20

    Lena Söderkvist VIP
Det bästa som finns, rena sagan.
2021-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om familjelycka.
2021-11-19

    Lena Staaf VIP
En text som strålar av lycka och stolthet! Bara nu lilla Freja inte nyper lillebror för hårt bara...
2021-11-19

  ULJO
Familjelycka. Härligt.
2021-11-19

  AiA Maria den fria

Tack!

Underbart!

All lycka till er alla!

<3<3<3<3<3<3<3<3
2021-11-18

  Rise Little One
Vilken lycka för alla i familjen! Stort Grattis vännen <3
2021-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP