Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pendlaren

Skogarna vaknar
En tröskel
Ett berg
Branta trappor
Lilla jag
Svald av betongjättar
Under tvåtonad gryning

Pressa ut några ord
Dö litegrann
Vänta
Regndroppar kryper bakåt
Ett sövande sus
Tusen döda drömmar
Under tvåtonad skymning




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-18 22:29



Bookmark and Share


  Ms.Sophy
wow! länge sen jag läste nu, får ta ikapp. älskar "Svald av betongjättar, Under tvåtonad gryning".
2021-12-14

  Luna Di Corvo
Väldigt fint skrivet! Älskar verkligen den smygande ångesten i texten vilket går att relatera till. Bra jobbat
2021-11-18
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP